Referenties

Wat zeggen onze zeer gewaardeerde opdrachtgevers over Mood?

Spelen met grote impact
Mood Concepts wist onder leiding van Corine Berkel een grote impact te realiseren met een evenement van hoge kwaliteit en allure.
Impact op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het aantal partijen, ondernemers, gemeenten, bedrijven dat zich achter de Spelen heeft geschaard en meehielp is ongekend.
Impact op onderwijs. Meer dan 550 leerlingen van het Graafschap College leerden van mensen met een verstandelijk beperking en vierden samen feest.
Impact op gezondheid. Ruim 700 sporters hebben gezondheidsadvies gekregen. Zij gaan een fitter leven tegemoet met de juiste bril, tips om af te vallen of een passend bitje voor hockey.
Impact in de media. Vele media hebben de kracht van Special Olympics laten zien. Zie Radio 1, Telegraaf, NOS,  Jeugdjournaal, Omroep Gelderland, Hart van Nederland, AD, en niet te vergeten het No Limits Network met een interview met Minister Bruno Bruins.

Met die impact is een grote stap gezet naar inclusie. Bekend maakt immers bemind en de ontmoeting met anders zijn kan zoveel moois brengen.

Ragna Schapendonk, Directeur Special Olympics Nederland (juli 2018)

Bedankt voor een gouden thuiskomst!
13 augustus 2016 is voor mij een dag met een gouden randje, want op die dag kwam mijn Olympische droom uit in Rio de Janeiro. Wat ik niet had verwacht is dat er nog een Gouden dag zou volgen in mijn eigen Eerbeek. Vrijdag 26 augustus volgde er een warm welkom in mijn ‘hometown’ met een mooie voorontvangst in Huis ter Eerbeek, een rondrit door het dorp begeleid door vele fietsers en tot slot een fantastische huldiging op het Stuijvenburchplein in het centrum, waar zo’n 5.000 dorpsgenoten bij aanwezig waren. De organisatie was in handen van Mood Concepts in opdracht van de Gemeente Brummen en zij hebben voor mij echt een bijzonder kippenvel moment gecreëerd. Vervolgens heb ik nog diverse malen met hen samen mogen werken op een aantal van hun business events, waarbij alles tot in de puntjes verzorgd was. Ik wil Mood Concepts bedanken voor de prachtige thuiskomst. Het is voor mij een onvergetelijke moment geweest.

Elis Ligtlee, Olympisch kampioen Keirin 2016 (augustus 2016)
 

De staatssecretaris straalde op 2 juli!

Als klein bedrijf wilden we ter gelegenheid van de opening van een wereld primeur éen keer iets groots neerzetten. Versnelling op de weg naar circulaire economie in samenwerking met andere organisatie moest het centrale thema worden. Staatssecretaris Stientje van Veldhoven, die landelijk de kar trekt op dit gebied moest aanwezig zijn om getuige te zijn van alle initiatieven die in de regio’s ondernomen worden. Een hoge mate van flexibiliteit in de datumplanning is dan nodig,  want een bewindvoerder komt niet zo maar. Dat betekende dat tot vlak voor de start nog op nieuwe informatie geanticipeerd moest worden.  En dan heb ik het niet over de toestroom van laat aangemelde gasten. Op 2 juli is alles uiteindelijk bij elkaar gekomen.  Een overvol programma dat soepel verliep  door dagvoorzitter Marlies Claasen bood alle mee-organiserende partijen een bijzonder platform, waardoor de circulaire economie vooruit is geholpen. Als side-kick bij ronde tafel gespreken en in een speech kon ook de staatssecretaris stralen. Een geweldige middag is het geworden, die we zeker zonder de expertise van Mood Concepts niet voor elkaar hadden gekregen. 

Walter Hulshof, directeur Industrie Water Eerbeek

Van harte aanbevolen!

In de afgelopen 5 jaar heb ik als voorzitter van een aantal besturen mogen samenwerken met Corine Berkel als directeur/eigenaar van Mood Concepts. De samenwerking betrof gedurende deze periode het organiseren van diverse evenementen zoals de Koninklijke opening van het Innovatiecentrum in Ulft, de jaarlijkse InnovatieFestivals in de Achterhoek, het 25-jarig bestaan van het Graafschap College gecombineerd met mijn afscheid als bestuursvoorzitter en last but nog least de Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018.

Tijdens de voorbereiding, uitvoering en afronding van deze evenementen heeft Corine Berkel onomstotelijk bewezen een vakvrouw te zijn die creativiteit, spontaniteit en humor combineert met vakkennis, zakelijk inzicht en doorzettingsvermogen. Het grote succes van bovengenoemde evenementen kan ik in alle eerlijkheid volledig toerekenen aan haar en haar evenementenbureau Mood Concepts. Voor iedereen die een topvrouw zoekt voor een geslaagd evenement: van harte aanbevolen!

René van Gils, voormalig Voorzitter College van Bestuur Graafschap College, voorzitter Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018 (augustus 2018)

Mood Concepts ontzorgt je maximaal!

Mijn ervaringen met Mood Concepts zijn meer dan geweldig. Dat klinkt als een superlatief, maar het is werkelijk zo. Zowel op het projectmatige aspect als het organiseren van bijzondere events. Ik ben vanaf het begin betrokken bij De Special Olympics Nationale Spelen 2018.  Mood Concept heeft het  gehele project van de Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018 georganiseerd.

Corine Berkel, directeur van Mood Concepts, heeft het complete BID Boek gemaakt en de zogenaamde  “Visit” georganiseerd van de BID Commissie waardoor deze Spelen naar de Achterhoek zijn gehaald. Daarnaast heeft zij het gehele project, van 2016 t/m 2018, van de Special Olympics als project directeur  volledig gecoördineerd en gemanaged op een zeer succesvolle manier. De referenties liegen er tenslotte niet om.

Tevens heeft Mood Concepts ook alle separate events georganiseerd welke met name op het B-to-B segment waren gericht. Deze waren tot in de puntjes georganiseerd, zelfs meer dan je verwacht door ook verrassende elementen toe te voegen.

Kortom ik kan Mood Concepts onder leiding van Corine Berkel bij alle bedrijven en organisaties aanbevelen, zowel voor grootschalige projecten als het organiseren van (kleinschalige) events. Ik heb veel ervaring met B-to-B events, maar hoe zij het organiseert is meer dan geweldig. Het ontzorgt je als bedrijf of organisatie volledig.

Henk Bloemers, Eigenaar Bloemers Sport & Commercie (augustus 2018)
 

Referenties Referenties Referenties Referenties Referenties Referenties