CV Suzanne van Baal

Senior Producer

Suzanne van Baal (1981). Na een opleiding Eventmanagement en Communicatie, startte zij in 2002 met het organiseren van rally events, waaronder de TT in Assen, Off Road Rally events in Hilvarenbeek en een rally incentive in Noorwegen. In de periode van 2003 – 2006 was zij werkzaam als eventmanager bij de Rocket Group. Hier was zij medeverantwoordelijk voor het behalen van de omzet – en rendementdoelstellingen van bestaande en/of nieuwe klanten. Daarnaast was zij verantwoordelijk voor het vertalen van de behoeften en wensen van haar opdrachtgevers naar een passend concept, om aansluitend de productie en uitvoering van het evenement te verzorgen. Zij was onder meer werkzaam voor Nuon, Unilever, DHL, Oogmerk, Rabobank, Campina, Heinz, Volker Stevin, Cosmopolitan Cosmetics, Mari van der Ven, Hollandse Bank Unie, Jungheinrich en vele anderen.


Van 2006 – 2009 was Suzanne werkzaam als Producer Concerts & Events voor The Entertainment Group. Als producer was zij werkzaam op alle vlakken binnen de productie; site-productie, VIP-productie, backstage-productie, programma en technische productie. Als productieleider was zij verantwoordelijk voor het samenstellen van productionele teams, het aansturen, begeleiden en coachen van het projectteam bij de totstandkoming van de producties op organisatorisch gebied en het bewaken van het budget en de kwaliteit. Zij werkte onder meer aan Symphonica in Rosso, “Groots met een zachte G”, Strandfestival Zand, maar ook diverse corporate events voor onder meer Samsung, HP, Start People, Panasonic, Bioharma, Oger en vele anderen.


Van 2009 – heden is Suzanne werkzaam als Freelance Producer en Eventmanager voor zowel de zakelijke als publieke markt. Een greep uit haar opdrachten zijn: North Sea Jazz, UNICEF Talent Battle, Lekker in de ZiggoDome, 35 jaar Sesamstraat, Universal Music, Go Supermodel, Nieuwjaarsconcert NUON, TopNotch Festival, The Quality of Life Gala, De Oranjecamping Nederland, Opening ICER, Noordermiddag (onderdeel van Noorderslag)Yellowlounge, Waalkadefeest, CDpresentatie/luistersessies van o.a Marco Borsato, Ilse DeLange, Waylon. Showcases voor James Morrisson, MIKA, Christal Fighters, Mayer Hawthorne, Krystl, Milow en vele anderen. Maar ook heeft Suzanne meegewerkt aan diverse televisiecommercials.

Sinds maart 2014 is Suzanne freelance werkzaam voor Mood Concepts als Senior Producer. Zij was onder meer verantwoordelijk voor de volledige productie van het werkbezoek van de Koning en Koningin aan de Achterhoek in Ulft. Met Suzanne van Baal heeft Mood Concepts een zeer ervaren producer in haar gelederen, die voor iedere uitdaging een passende oplossing heeft.

<Terug naar Wie zijn wij?

CV Suzanne van Baal