Mandy Putman

Secretariaat VSI

Mandy Putman
Mandy Putman (1963), is geboren in Lichtenvoorde en opgegroeid in de Liemers. Na de HAVO is zij naar de Pedagogische Academie in Arnhem gegaan. Naast deze studie heeft zij de cursus Verenigingsleidster Gymnastiek gevolgd bij de KNGB. Beide studies heeft zij in 1984 afgerond. Na deze studieperiode is zij als parttime turndocent aan de slag gegaan in combinatie met een parttime secretaressefunctie bij BASF Nederland B.V.  Na een aantal jaren heeft ze gekozen om als fulltime afdelingssecretaresse bij BASF Nederland B.V.  en later BASF Magnetics te gaan werken. In deze functie was zij verantwoordelijk voor alle voorkomende secretariële werkzaamheden. Daarnaast ondersteunde zij grote projecten voor de gehele organisatie. Flexibiliteit, accuratesse, inventiviteit, zelfstandigheid en talent hebben voor organiseren speelden hierbij een belangrijke rol.

Toe aan een nieuwe uitdaging opende zij in 2006 haar eigen atelier met als statement “ontwikkeling van het creatieve proces ter bevordering van de persoonlijke groei”. Zij organiseerde en gaf workshops aan particulieren, maar was ook in het bedrijfsleven actief waarbij maatwerk leveren, oog voor detail en enthousiasme absoluut een vereiste waren.

Eind 2008 werd zij gevraagd om als directiesecretaresse te gaan werken bij een Praktijk voor Biologische Geneeskunde. Dit ging in eerste instantie goed samen met de activiteiten van het atelier. Later heeft zij er toch voor gekozen deze activiteiten op een laag pitje voort te zetten en zich weer helemaal als “de duizendpoot”, die je als secretaresse vaak bent, te geven.

Via nog wat omzwervingen is zij begin 2012 gestart als Office Manager bij Mood Concepts. Na een aantal jaren toegewijd deze rol te hebben vervuld, besloot Mandy haar horizon te verbreden. Tegenwoordig draagt zij uitsluitend nog zorg voor het secretariaat van de VSI.

< Terug naar Wie zijn wij?

Mandy Putman