Yvon Verwoerd (1973) is geboren in een klein dorpje Schoonrewoerd en opgegroeid in Maarssen. Na de Middelbare Hotelschool Amsterdam heeft ze een jaar gewerkt in de horeca om vervolgens verder te studeren aan de Hoge Hotelschool Maastricht. Na afronding van deze studie heeft ze een jaar gewerkt als intercedente, waarna ze zes maanden heeft gereisd door Indonesië, Australië, Nieuw Zeeland en Maleisië.

Bij terugkomst heeft Yvon gekozen voor een functie als account/projectmanager bij ATP. Hier heeft ze brede ervaringen opgedaan binnen de evenementen- & reisorganisatie in binnen- en buitenland. Ze was verantwoordelijk voor de acquisitie, planning, budgetteren, contole en uitvoering. Yvon werkte ondermeer voor AFC Ajax, KNHB en KNVB. Daarnaast heeft ze gedurende Euro 2000 en Euro 2004 voor verschillende bedrijven zoals ING en PwC incentive programma’s georganiseerd.  

Na ruim zes jaar (2005) was het tijd voor een nieuwe uitdaging bij PwC. Daar heeft ze in eerste instantie gewerkt als PA/bestuurssecretaris voor een van de leden van de Raad van Bestuur om vervolgens als accountdriver / projectmanager ook de kant van de klant te ervaren tijdens de organisatie van verschillende evenementen en meetings.

Met deze ervaring op zak heeft Yvon in 2011 de stap gewaagd om als zelfstandig producer/projectmanager verder te gaan. In 2012 heeft Yvon een aantal projecten voor Mood Concepts met succes vervuld, waaronder een belangrijke rol in het projectteam voor Campina Dichtbij. Het is duidelijk dat zij uitstekend past in de professionele, creatieve, no-nonsense cultuur van Mood Concepts.

Terug naar Wie zijn wij?