Wilma Luiten

Project Assistente

Wilma Luiten, geboren en getogen in het Achterhoekse Vorden, heeft na haar studie Bedrijfskunde aan HTS de Maere in Enschede bij verschillende werkgevers gewerkt in een coördinerende functie. Eén van de projecten die ze coördineerde was de uitvoering, implementatie en onderhoud van de narrow casting in stadion de Galgenwaard in Utrecht.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en na een jaar of tien besloot Wilma zelfstandige te worden en zich aan te bieden als ondersteuner voor andere ondernemers. Niet voor niets noemt zij zichzelf “de beste tweede”. Waar de ondernemer vaak een sterke visie heeft en gefocust is op de stip op de horizon, plaveit Wilma de weg naar die stip en faciliteert de ondernemer, de leider.

Door haar service gerichte instelling en positieve inzet heeft ze haar opdrachtgevers altijd ontlast en verder geholpen richting het doel. Of dat nou ging om een vruchtbare beursdeelname of het implementeren van een goed CRM systeem.

Voor Mood Concepts ondersteunt Wilma sinds 2017 als projectassistente de directeur Corine Berkel in projecten als Achterhoek Plaza en secretariaat Stichting Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018.
 

Terug naar 'Wie zijn wij?'

Wilma Luiten