Romy Besselink

Management Assistente

Romy Besselink (1996), is geboren en getogen in Gaanderen. Dochter van een succesvol Achterhoeks ondernemersechtpaar.  Ze heeft marketing & communicatie gestuurd aan het Graafschap College in Doetinchem. Naast deze studie heeft zij ook een extra studie eventmanagement gevolgd. Beide studies heeft zij in mei 2017 afgerond.


Voor haar afstudeeropdracht heeft Romy in juni 2017 het Talentengala georganiseerd in Schouwburg Amphion, waar zij verantwoordelijk was voor: het aansturen van studenten, het maken van planningen, draaiboeken en het programma, het vastleggen van artiesten en tot slot voor de algehele coördinatie en regie op de avond zelf.


Tijdens een workshop van Mood Concepts op het Graafschap College viel Romy direct op bij directeur, Corine Berkel, door haar enthousiaste en positieve houding. Niet lang daarna was haar eerste vaste baan een feit. Sinds mei 2017 is Romy  werkzaam als management assistente bij Mood Concepts, waar zij fungeert als rechterhand van directeur, Corine Berkel.

Terug naar 'Wie zijn wij?'

Romy Besselink