CV Didier Dumoulin

Operationeel Manager


Didier ( 1970) heeft na zijn studie aan de Hoge Hotelschool Maastricht zijn ervaring opgedaan in de partycatering en evenementenbranche. Vanaf 1998 is hij manager geweest bij Verhaaf Party Catering en RAI Catering. Hier is hij betrokken geweest bij evenementen als Euro 2000, Sail Amsterdam, 500 jaar Rijksmuseum en Innercity 2001. Hij was er als partymanager en manager banqueting het aanspreekpunt zowel bij de planning en de opbouw als tijdens de uitvoering van uiteenlopende evenementen.


Met ervaring op operationeel en logistiek gebied en uitgebreide kennis van het culinaire aanbod in de markt werkt hij vanaf 2003 als zelfstandig ondernemer. Hierbij heeft hij  naast opdrachten voor  gerenommeerde cateraars als Maison van den Boer, Grand Catering en van Eeghem Catering ook op interim basis gewerkt bij Holland Casino. In de afgelopen jaren werkt hij steeds meer bij grootschalige publiekscatering projecten op evenementen als “Lowlands”, “Zwarte Cross”, “Defqon”, maar ook tijdens “Concert at Sea” en de diverse concerten in onder andere het Goffertpark. Naast het operationeel uitvoeren van bestaande cateringconcepten is ook het creatief meedenken in nieuwe concepten één van zijn belangrijke activiteiten geworden.


Door zijn positieve inzet en gastgerichte instelling heeft hij altijd creatief en oplossingsgericht meegewerkt aan de evenementen van zijn opdrachtgevers. Zowel het invullen van personeelsproblemen, het oplossen van technische zaken als stroom, huisvesting, transport, het decoratief inrichten met meubilair en groenvoorziening als ook de taken van gastheer en coördinator vallen onder zijn werkzaamheden. 
Voor Mood Concepts heeft Didier sinds 2011 als projectbegeleider op meerdere evenementen zowel in de aansturing als ondersteuning meegewerkt, waarbij hij op de “24- uur van reclame 2012” de beveiliging van Bill Clinton heeft begeleid en bij “Campina Dichtbij” het logistieke gedeelte voor zijn rekening heeft genomen.


<terug naar Wie wij zijn?

CV Didier Dumoulin