Corine Berkel

Managing Director

Corine Berkel (1969), geboren en getogen in Lichtenvoorde, dochter van een zelfstandige. Na de afronding van de Hoge Hotelschool Leeuwarden gekozen voor diverse project- en eventmanagerfuncties. Corine Berkel was betrokken bij de opening van de Amsterdam ArenA (projectleider), Gelredome (project- en vestigingsmanager), het Parkstad Limburg Stadion (projectleider) en bij de exploitatie van Stadion Feijenoord te Rotterdam en De Vliert te‘s-Hertogenbosch. Zij was eindverantwoordelijk voor grootschalige evenementen zoals een sit-downdiner voor 8.000 personen, een buffettenfeest voor 15.000 personen, de Wereld Ruiter Spelen (1994), het ABN AMRO World Tennis Tournament (verschillende jaargangen) en vele andere prestigieuze evenementen, waaronder het internationaal gerenommeerde evenement ‘Rock in Rio Lisboa 2004’.

In 2000 volgde een uitstapje naar het vak van theaterproducent tijdens Frysk Muzyktheater ‘Simmertime’ (een productie met popgroep De Kast), waar zij verantwoordelijk was voor de volledige publieksproductie van deze tournee in de zomer van 2000. Sinds 2000 is zij werkzaam als zelfstandig marketing- en eventconsultant en vervulde hiermee diverse interim-functies in de periode van 2000 tot 2005. Zij verzorgde onder meer gedurende enkele jaren de marketing van Martinair Party Service B.V., was als consultant werkzaam voor Ibersol in Porto (Portugal) om te adviseren in de aanbestedingsprocedure voor de cateringactiviteiten voor de Europese Kampioenschappen 2004 in Portugal en verzorgde als New Business Manager voor verschillende bedrijven diverse aanbestedingen. Met haar bedrijf Pro Bono Concepts heeft zij een kookboek met ‘smakelijke vertellingen’ van bekende Friezen uitgegeven; ‘Lekker Frysk’ in 2002.
In mei 2006 gaf Corine Berkel invulling aan haar ambitie, met het oprichten van het full service evenementenbureau Mood Concepts. In de loop der jaren heeft Mood Concepts zich, onder haar bezielende leiding ontwikkeld tot een speler van formaat in de (inter)nationale evenementenwereld. De winst van de Gouden Giraffe Effectief 2013 was voor Corine Berkel de bevestiging dat zij als eventdirector de juiste keuze heeft gemaakt en met haar bedrijf op een goede manier invulling geeft aan het vak.

Corine Berkel mag worden gezien als de creatieve geest van Mood Concepts en de doortastende en no-nonsense ‘aanjager’, die nodig is om een geslaagd evenement te ontwikkelen, maar belangrijker nog te realiseren. Zij heeft in de loop der jaren een groot zakelijk netwerk opgebouwd, primair in de entertainment- en evenementenbranche. Haar grote passie voor ‘muziek’ heeft erin geresulteerd dat zij haar hobby (passief) de afgelopen jaren veelvuldig met haar werk heeft kunnen combineren, ondermeer door het schrijven van eigen songs. Zij wordt op het gebied van projectmanagement alsmede (grootschalige) evenementenorganisatie aangemerkt als een autoriteit op haar vakgebied.
< Terug naar Wie zijn wij?

Corine Berkel