Groots Genieten met een zacht G!

Datum: juni 2013
Locatie: Philips Stadion Eindhoven
Doelstelling: Als VIP naar ‘Groots met een zachte G’

Ook in 2013 organiseerde Bavaria een consumentenactie in een groot aantal supermarkten in Zuid-Nederland. Inzet was wederom een  VIP-arrangementen voor 2 personen voor het concert van Guus Meeuwis in Eindhoven. Mood Concepts coördineerde de gehele actie en de VIP-arrangementen in opdracht van Bavaria.

De gelukkige winnaars werden ’s ochtends ontvangen in het Pullman Cocagne Hotel in Eindhoven. Aansluitend werden zij als met verrassend vervoer, per Bavaria-blauwe tuk-tuk, naar het Philips Stadion in Eindhoven gebracht. Het management van Guus Meeuwis had een speciale verrassing in petto, want de winnaars kregen tijdens een exclusieve backstage-tour een kijkje achter de schermen van het muziekspektakel. Dit jaar mocht men ook de soundcheck bij wonen en was er tijd voor een hand van Guus en een foto.

Na een heerlijke Italiaanse brunch in de VIP-lounge kon men op de business-seats genieten van het concert. Na de after-party werden de gasten met taxi’s teruggebracht naar het hotel, waar zij de nacht mochten doorbrengen. De 10 prijswinnaars hadden in ieder geval op maandagochtend wat te vertellen bij de koffie-automaat.