General Assembly 2015

Datum: juni 2015
Locatie: Innovatiecentrum ICER te Ulft
Doelstelling: General Assembly 2015

CIVON, SEECE en het Platform Bètatechniek organiseerden op maandag 22 en dinsdag 23 juni 2015 de General Assembly 2015 in Innovatiecentrum ICER te Ulft.

De General Assembly is een halfjaarlijkse bijeenkomst van alle Centres of expertise en Centra voor innovatief vakmanschap. De doelstelling van de General Assembly is gemeenschapsvorming onder de gestarte centra, uitwisseling en ontwikkeling van kennis rondom thema’s die van belang zijn voor de verdere voortgang. Bovendien wil de General Assembly de toegevoegde waarde van publiek private samenwerking voor het beroepsonderwijs zichtbaar maken.

Mood Concepts organiseerde dit event in de Achterhoek, die bekend staat als bekend als prachtige ‘maak-regio’. Belangrijk voor de opdrachtgevers was dat alle gasten op gastvrije wijze werden ontvangen en dat het hen aan niets zou ontbreken. De culinaire verzorging was in handen van Oseven, happening and food. Voor de hotelovernachting werden de gasten ondergebracht in het gerenommeerde Villa Ruimzicht in Doetinchem, waarvoor bustransfers zijn verzorgd.

Een zeer geslaagd event boordevol Achterhoekse gastvrijheid.