Lancering Optimel Puur

Datum: juni 2013
Locatie: Paviljoen Puur Amsterdam
Doelstelling: Lancering Optimel Puur

27 Juni 2013 lanceert FrieslandCampina Optimel Puur. De eerste/enige drinkyoghurt zonder vet, toegevoegd suiker en zoetstoffen. Optimel Puur smaakt half zo zoet als gewone Optimel en is verkrijgbaar in de smaken, bosvruchten, perzik en citrus.

Om Nederland kennis te laten maken met Optimel Puur, organiseerde Mood Concepts in opdracht van FrieslandCampina een Pers Launch in Paviljoen Puur te Amsterdam.

De presentatie werd gehost door Andreas Oerlemans van Goed in Food. Hij interviewde diverse betrokkenen en gaf zijn visie als trendwatcher op de vraag naar pure producten van consumenten. Speciaal voor de gelegenheid had topchef Ron Blaauw van Rons Gastrobar een menu samengesteld, waarin Optimel Puur verwerkt was. 

Een nieuw produkt verdient een bijzondere introductie en dat was zeer zeker het geval bij de lancering van Optimel Puur.