Culinaire afsluiting bij de Librije

Datum: juli 2012
Locatie: Librije's Atelier
Doelstelling: Culinaire afsluiting succesvol project

Ter afsluiting van het succesvolle project, Campina Dichtbij, koos het projectteam van FrieslandCampina voor een smakelijke, culinaire afsluiting in Librije’s Atelier. De middag begon met een champagne-proeverij, onder leiding van de sommelier van De Librije, uiteraard begeleid door een aantal overheerlijke amuses van het huis.

Aansluitend mochten de gasten zelf aan de slag in Librije’s Atelier, waar voor de gelegenheid een  menu met FrieslandCampina producten werd gekookt. Zo stonden onder meer een tartaar van zalm met yoghurt, waterkers, radijs en bleekselderij op het menu en Spaghetti Coolbest. Verrassende combinaties.

Geheel in stijl werd aansluitend het menu geconsumeerd, onder de begeleiding van passende wijnen. Als ‘slagroom op de taart’ kwamen Jonnie en Therèse Boer hoogstpersoonlijk voor iedere gast hun nieuwste boek ‘Puurst’ signeren. Het was een passende verrassende afsluiting van een fantastische avond.